Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 110.000

Vand Casa Bran zona Predelut cu 750 mp teren

Vanzare D+P+M S.U. : 150 mp Periferie 733 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii casa de vanzare Bran zona Predelut

Detalii imobil: Vand Casa in Bran construita pe un teren de 750 mp si o suprafata desfasurata de aproximativ 150 mp, D+P+M. Este compusa din 3 dormitoare, living, bucatarie, 2 grupuri sanitare si posibilitate de amenajare a inca doua camere. Demisolul este din beton armat, restul fiind construit din lemn, este izolata foarte bine si interior si exterior. Beneficiaza de incalzire centrala racordata la gaz si suplimentar soba teracota in living cu care se poate obtine incalzirea intregii case; apa de la retea si fantana, gaz, fosa septica, curte amenajata, pret 110.000 euro.

Detalii zona: Zona turistica de munte cu renume international si peisaj spectaculos, liniste si aer curat, la aproximativ 3 km de castelul Bran.

Utilitati: Finisaje clasice, toate utilitatile, incalzire centrala pe gaz si suplimentar soba teracota.

Avantaje: Acces facil in orice anotimp, se vinde la cheie.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Bran, zona Predelut, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.