Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

De vanzare Casa Bran zona Predelut, D+P+M

Vanzare D+P+M S.U. : 180 mp Periferie 444 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Bran zona Predelut

Detalii imobil: De vanzare Casa Bran Predelut , D+P+M, construita in 1995 pe un teren de 785 mp si o suprafata construita de aproximativ 180 mp. Este compusa din living cu bucatarie open space si grup sanitar la parter si 3 dormitoare si baie la mansarda. Separat, tip duplex, mai este amenajat la parter inca un living cu bucatarie open space si baie, iar la mansarda 1 dormitor, ceea ce face posibil gazduirea a doua familii. Demisolul este din beton armat si dispune de camera tehnica si beci. Beneficiaza de incalzire centrala pe lemne si suplimentar sobe teracota, in living-uri este si incalzire in pardoseala, 3 terase acoperite, gratar si magazie, se vinde mobilata si utilata la pretul de 80.000 euro. Daca se doreste teren mai mult, langa aceasta proprietate se vinde un teren de 1236 mp.

Detalii zona: Casa este situata in zona turistica de munte cu renume international si peisaj spectaculos, liniste si aer curat, la aproximativ 3 km de castelul Bran.

Utilitati: Finisaje clasice, ca utilitati: apa de la retea, curent mono si trifazic, fosa septica, conducta de gaz la max 100 m.

Avantaje: Acces facil in orice anotimp, se vinde la cheie.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Bran, zona Predelut, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.