Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Casa Bran de vanzare, Predelut, ideala pensiune

Vanzare D+P+E+M S.U. : 350 mp Periferie 228 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii casa de vanzare Bran zona Predelut

Detalii imobil: Casa Bran de vanzare, D+P+E+M constructie noua ridicata pe un teren de 462 mp, are suprafata desfasurata 350 mp si amprenta la sol 110 mp. Casa este compusa din living mare, bucatarie, 2 grupuri sanitare la parter, 4 camere cu bai proprii si balcoane la etajul 1 si 3 camere la mansarda. La demisol detine garaj, camera tehnica, spatii depozitare, in bai este montata gresia si faianta fara obiecte sanitare, este acoperita cu tigla Bramac, pret 80.000 euro.

Detalii zona: Zona retrasa, linistita, la liziera padurii, la aproximativ 800 m de Castelul Bran si celelalte obiective turistice existente.

Utilitati: Beneficiaza de toate utilitatile : apa, curent, gaz, este izolata termic.

Avantaje: Fiind nefinisata va puteti personaliza interiorul, cu o investitie mica poate deveni o afacere profitabila.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Bran, zona Predelut, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.