Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare Casa Bran zona Sohodol, cu utilitati

Vanzare P+M S.U. : 120 mp Periferie 333 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Bran zona Sohodol

Detalii imobil: Vanzare Casa Bran Sohodol, P+M, teren 1453 mp si o suprafata desfasurata de 120 mp, destinatie ideala pentru evadare din aglomeratia urbana. Parterul este din caramida si este compus din o camera spatioasa, bucatarie si baie, iar mansarda din lemn, unde se mai gaseste un dormitor, un living cu balcon si o baie. Casa este amplasata pe platou inalt, astfel incat se poate admira superbul peisaj montan, pret 40.000 euro.

Detalii zona: Zona de munte cu peisaj de vis in orice anotimp, in apropierea Castelului Bran, locatie ideala pentru cei ce doresc liniste si relaxare.

Utilitati: Curent, apa de la retea, sobe teracota, gazul la aproximativ 150 m.

Avantaje: Raport deosebit calitate pret.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Bran, zona Sohodol, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.