Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 36.500

Vand Casa Bran zona Tohanita, la rosu, ieftina

Vanzare P+E S.U. : 220 mp Periferie 165 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Bran zona Tohanita

Detalii imobil: Vand Casa la rosu in Bran Tohanita, P+E in zona deosebita cu vedere la muntii Piatra Craiului, Bucegi, Postavarul. La parter detine living, bucatarie ,o camera cu baie, iar la mansarda 3 camere cu bai proprii. Casa este amplasata pe un teren de 1000 mp, are suprafata desfasurata de 220 mp si se vinde la pretul de 36.500 euro.

Detalii zona: Zona deosebita cu peisaj superb, ideala pentru doritorii de liniste si aer curat. Casa este situata la aproximativ 4 km de Castelul Bran si 12 km de Rasnov.

Utilitati: Apa, curentul si gazul la aproximativ 60 m.

Avantaje: Se poate amenaja dupa pretentiile cumparatorului.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Bran, zona Tohanita, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.