Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 115.000

De vanzare Casa Cristian constructie noua

Vanzare D+P+E+M S.U. : 200 mp Periferie 575 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Cristian zona Periferica

Detalii imobil:De vanzare casa Cristian constructie noua din caramida, D+P+E+M izolata si finisata exterior cu zugraveala decorativa, este construita pe un teren de 320 mp, are amprenta la sol 70 mp si este compusa din 3 dormitoare, living, bucatarie, 3 bai, camera tehnica, beci si spatiu depozitare, garaj exterior. La parter incalzirea este in pardoseala si calorifere, pret 115.000 euro.

Detalii zona: Casa este situata in zona periferica, la doar 6 km de Brasov.

Utilitati: Finisaje de calitate, toate utilitatile, incalzire centrala, curte pavata partial si gazon.

Avantaje: Este o casa foarte bine construita, ofera calitate vietii.

Detalii Pret: Pretul acestui Case de vanzare din Cristian este FIX.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.