Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Casa Cristian Brasov, constructie noua

Vanzare P+M S.U. : 150 mp Periferie 833 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare comuna Cristian Brasov

Detalii imobil: Vand Casa Cristian Brasov, moderna, cu design unic, structurata pe 2 nivele P+M, construita pe cadre de beton si zidarie din caramida porotherm, pe un teren de 571 mp si o suprafata construita de 170 mp. Este compusa din living spatios, dinning si bucatarie open space( exista posibilitatea inchiderii bucatariei), un dormitor sau birou in functie de necesitati , dressing si baie la parter, iar la mansarda 3 dormitoare, dressing si baie. Din 2 dormitoare exista acces la balcon, de unde se pot admira muntii Bucegi si Piatra Craiului. Casa a fost realizata avand ca prioritate confortul, ce rezulta din spatiile generoase si luminoase, materiale si manopera de calitate superioara. Mai beneficiaza de garaj acoperit si 2 terase in suprafata de 30 mp, pret de vanzare 125.000 euro.

Detalii zona: Zona cu priveliste deosebita spre Muntii Bucegi si Piatra Craiului, casa situata in zona aerisita, la aproximativ 6 km de Brasov si 4 km de Rasnov.

Utilitati: Toate utilitatile: curent trifazic, apa de la retea, gaz, incalzire centrala.

Avantaje: Este o casa lucrata bine, in zona excelenta. Inca se mai pot alege finisajele interioare.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Cristian, zona periferica, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.