Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare Casa Cristian Brasov, cu teren generos

Vanzare S+P S.U. : 116 mp Periferie 818 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Cristian Brasov

Detalii imobil: Vanzare Casa Cristian Brasov , construita pe un teren de 1150 mp, cu fundatie de beton si zidarie din caramida, izolata exterior, renovata in 2014. Casa cu o suprafata utila de 94 mp este structurata pe un singur nivel si dispune de 3 camere, bucatarie, baie, camara ,hol, beci si anexe. Beneficiaza de termopan, parchet laminat, usi interior din lemn, se vinde mobilata partial la pretul de 95.000 euro.

Detalii zona: Zona de case, in apropiere de magazine, transport in comun, la 6 km de Brasov si 15 km de Bran.

Utilitati: Dispune de incalzire centrala racordata la gaz, canalizare, apa si curent.

Avantaje: Se poate mansarda, terenul in zona se vinde la 60 euro/mp.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Cristian Brasov, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.