Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Casa Cristian Brasov de inchiriat, mobilata

Inchiriere D+P+E+M S.U. : 180 mp Periferie 4.4 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de inchiriat Cristian Brasov

Detalii imobil: De inchiriat casa Cristian Brasov, D+P+E+M constructie noua, mobilata si utilata lux, cu parterul open space ce include living cu iesire pe terasa, bucatarie, dining si baie, iar la etaj 2 dormitoare cu bai proprii si un dressing spatios. La demisol este amenajata crama, iar la mansarda o camera open space. Casa este construita pe un teren de 850 mp, hidro si termoizolata, beneficiaza de incalzire centrala gaz, foisor cu gratar, suprafata desfasurata 200 mp. Se inchiriaza la cheie cu 800 euro/luna, garantie.

Detalii zona: Zona rezidentiala, liniste si aer curat, in apropiere de scoala, gradinita, transport in comun, la 10 km de Brasov si 3 km de Rasnov.

Utilitati: Toate utilitatile: curent, apa, gaz, canalizare, incalzire centrala.

Avantaje: Casa este situata in zona selecta, constructie noua, cu toate facilitatile pentru un trai decent si de calitate.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de inchiriat din Cristian Brasov, este FIX.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.