Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

De vanzare Casa Cristian Brasov, dotata lux

Vanzare D+P+E S.U. : 234 mp Periferie 683 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Cristian Brasov

Detalii imobil: De vanzare Casa moderna in Cristian Brasov, D+P+E construita pe un teren de 772 mp, are o suprafata desfasurata de 298 mp, mobilata si utilata partial. Este o locuinta personalizata, cu spatii vitrate mari, unde lumina naturala inunda incaperile creand un impact vizual puternic. La demisol gasim camera tehnica, beci si garaj, parterul include living spatios, bucatarie, 2 dormitoare, baie, hol si 2 terase de unde se poate admira un peisaj montan superb. Etajul, dispune de 3 dormitoare, 2 bai si un hol generos. Este situata in zona selecta, la 10 minute de Brasov si 5 minute de Rasnov, pret de vanzare 160.000 euro.

Detalii zona: Zona rezidentiala, liniste si aer curat, in apropiere de scoala, gradinita, transport in comun, la 10 minute de Brasov si 5 minute de Rasnov.

Utilitati: Toate utilitatile: curent, apa, gaz, canalizare, incalzire centrala, la parter incalzirea este in pardoseala, sistem alarma.

Avantaje: Casa este situata in zona selecta, constructie noua, cu toate facilitatile pentru un trai decent si de calitate.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Cristian Brasov, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.