Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Casa Cristian de vanzare, cu arhitectura deosebita

Vanzare S+P+E+M S.U. : 250 mp Rezidential 600 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Cristian Cartier Rezidential

Detalii imobil: Casa Cristian de vanzare, cartier rezidential, S+P+E+M, constructie 2004 din caramida, detine 4 dormitoare, living, bucatarie, 4 bai, beci cu crama, sala biliard, dressing, terasa acoperita, 3 balcoane. Mai exista o casuta de vara din lemn, cuptor paine si gratar, garaj cu garsoniera deasupra, livada. Casa beneficiaza de tamplarie termopan, usi glisante, constructie foarte solida izolata exterior si interior, acoperis tigla bramac, suprafata totala 1035 mp, suprafata desfasurata 250 mp, pret 150.000 euro.

Detalii zona: Zona rezidentiala situata la iesirea din Cristian spre Brasov, pozitie excelenta langa padure, la doar 6 km de Brasov.

Utilitati: Casa beneficiaza de sauna, Jacuzzi, centrala termica gaz, la parter are incalzire in pardoseala,toate utilitatile.

Avantaje: Cel mai mare avantaj al casei este calitatea cu care s-au efectuat lucrarile de la inceputul constructie pana la finalizare, materiale si manopera de exceptie.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Cristian, cartier rezidential, este FIX.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.