Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Casa vacanta Bran, cocheta si primitoare

Vanzare P+E+M S.U. : 190 mp Central 626 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii casa de vacanta de vanzare, Bran zona Poarta

Detalii imobil: Vand Casa de vacanta in Bran, P+E+M, construita pe un teren de 250 mp si dispune de o suprafata desfasurata de 210 mp, are o pozitie buna, marginita de parau. Casa a fost ridicata in 2003, este situata in zona apreciata si cautata de turisti datorita peisajului montan superb. Parterul, din caramida, dispune de living cu semineu, bucatarie, 1 dormitor cu baie, dressing si terasa acoperita. Cu intrare separata, camera centralei si baie. Etajul, din lemn, beneficiaza de un apartament de 2 camere cu baie si terasa si un apartament de 3 camere cu baie. La mansarda se gaseste o camera matrimoniala si o camera de 4 persoane, fiecare cu baie proprie. Poate fi inclusa in circuitul turistic, se vinde mobilata, utilata complet la pretul de 119.000 euro. Comision 0 % pentru cumparator.

Detalii zona: Frumusetea acestei depresiuni este data de relieful divers, brazdat de munti si dealuri de diferite inaltimi, imbracate in paduri de brazi si foioase.

Utilitati: Confortul termic este asigurat de o centrala racordata la gaz, mai dispune de camere video, alarma, certificat energetic clasa B. Ca utilitati: curent, apa, gaz, fosa septica.

Avantaje: Este o constructie bine realizata, se vinde la cheie, acoperis nou, televizoare noi, etc.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vacanta de vanzare din Bran, este NEGOCIABIL

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.