Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 65.000

Vanzare Casa de vacanta Bran zona Predelut

Vanzare P+E S.U. : 120 mp Periferie 541 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii casa de vanzare Bran zona Predelut

Detalii imobil: Vanzare Casa in Bran Predelut, in curs de constructie, se va edifica in anul 2020 pe un teren de 500 mp si o suprafata utila de 120 mp. Este compusa din living + dinning, bucatarie, baie, debara, casa scarii la parter si la etaj 3 dormitoare si baie, acoperita cu tigla metalica. Este amplasata excelent cu panorama asupra muntilor Bucegi, Piatra Craiului si Postavarul. Se poate vinde la rosu cu pretul de 65.000 euro sau se poate finaliza lucrarea cu materialele si binalele de culoarea si calitatea dorita. Plata se poate face esalonat pe faze de amenajare si in functie de timpul dorit pana la finalizare.

Detalii zona: Este amplasata excelent cu panorama asupra muntilor Bucegi, Piatra Craiului si Postavarul, situata la aproximativ 800 m fata de Castelul Bran.

Utilitati: Apa de la retea, gazul si curentul la limitata proprietatii.

Avantaje: Investitie sigura fara riscuri.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Bran, zona Predelut, este usor negociabil.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.