Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Casa de vacanta in Bran, cocheta

Vanzare P+M S.U. : 150 mp Central 526 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Bran zona Predelut

Detalii imobil: Vand Casa de vacanta in Bran, P+M, cu suprafata utila 150 mp, construita pe un teren de 1432 mp. Este compusa din 4 dormitoare, living generos, bucatarie, 2 grupuri sanitare, un mic salon la mansarda si spatii depozitare. Casa este construita in anul 1998 din lemn pe fundatie de beton, mai dispune de 2 terase si 2 balcoane, se vinde mobilata si utilata la pretul de 79.000 euro. Se poate achizitiona si ca locuinta permanenta, beneficiaza de toate facilitatile pentru a asigura un trai decent.

Detalii zona:Zona turistica cu renume international si peisaj spectaculos, liniste si aer curat de munte, la aproximativ 1 km de castelul Bran.

Utilitati: Finisaje clasice, toate utilitatile: curent trifazic, gaz, apa de la retea, fosa septica.

Avantaje: Acces facil in orice anotimp, se vinde la cheie.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Bran, zona Predelut, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.