Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

De vanzare Casa de vacanta in Bran Predelut

Vanzare D+P+E+M S.U. : 370 mp Periferie 635 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Bran zona Predelut

Detalii imobil: De vanzare Casa Bran zona Predelut, D+P+E+M, cu pozitie privilegiata, insorita toata ziua si acces facil in orice anotimp, ideala pentru cei ce isi doresc o casa cu finisaje deosebite, intr-o zona linistita si aerisita. Casa este construita in anul 2017, pe un teren de 1000 mp, are suprafata utila 375 ,dispune de 8 dormitoare cu bai proprii si balcoane, living spatios, bucatarie, terasa acoperita, beci, camera tehnica. Amenajarea si dotarea casei au fost realizate cu materiale de calitate superioara, toate elementele combinate, finisajele, paleta cromatica a decorului au fost gandite ca in final, atmosfera sa fie tonica, relaxanta si primitoare. Pret de vanzare 235.000 euro.

Detalii zona: Panorama este de exceptie, specifica zonei de munte, de asemenea cadrul natural cu multa vegetatie ofera linistea necesara pentru confort si buna dispozitie.

Utilitati: Casa dispune de doua centrale: una electrica, cealalta pe lemne, este bransata la canalizare, apa de la retea.

Avantaje: Se poate include in circuitul turistic devenind un business garantat, zona fiind foarte apreciata si cautata de turisti.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Bran Predelut, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.