Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Casa de vacanta in Cheia, Moeciu de Jos

Vanzare P+E S.U. : 225 mp Periferie 346 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Moeciu de Jos zona Cheia

Detalii imobil: Vand Casa de vacanta in Cheia Moeciu de Jos, P+E, construita in 2006 pe un teren de 450 mp, compusa din living generos de 80 mp, bucatarie, baie, camera tehnica la parter si la etaj 4 dormitoare cu bai proprii si balcoane. Casa este izolata exterior, are suprafata utila 225 mp, este mobilata si utilata complet, momentan functioneaza ca pensiune inscrisa in circuitul turistic, fiind o oportunitate de afacere profitabila. Dispune si de o terasa pavata cu piatra de rau, de unde se poate admira un peisaj montan superb. Pret de vanzare 78.000 euro.

Detalii zona: Zona turistica de munte cu peisaj magnific situata la aproximativ 3 km de Complexul Cheile Gradistei. Datorita frumusetii locurilor, a aerului curat si a principalei atractii turistice – Castelul Bran, turismul rural a cunoscut o puternica dezvoltare in zona Bran-Moeciu.

Utilitati: Ca utilitati: apa, curent, canal, cablu tv, acces facil in orice anotimp .

Avantaje: Este situata la 60 m de strada principala, functioneaza in circuitul turistic.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Moeciu, zona Cheia, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.