Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Casa de vacanta in Moeciu de vanzare, eleganta

Vanzare P+E+M S.U. : 300 mp Periferie 766 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii casa de vacanta de vanzare Moeciu

Detalii imobil: Casa de vacanta in Moeciu de vanzare, o locatie cu stil, rafinament si eleganta in care armonia si confortul sunt la ele acasa. Pune la dispozitie sala de mese cu bucatarie open space, cu spatii vitrate mari, 7 camere cu bai proprii mobilate si utilate modern menite sa satisfaca cele mai sofisticate gusturi. Casa de vacanta functioneaza in regim hotelier, este finalizata in 2018 pe un teren de 585 mp si dispune de o suprafata desfasurata de 370 mp , cu un design modern, mai beneficiaza de terasa, foisor, balansoar, grill, parcare proprie, loc de joaca pentru copii. Confortul si conditiile optime de cazare, numeroasele posibilitati de agrement specifice zonei, ii confera valentele unei pensiuni ce se ridica la cele mai inalte standarde, pret de vanzare 230.000 euro.

Detalii zona: Frumusetea locului este data de relieful variat de care se bucura aceasta zona de munte foarte indragita de turisti, este un bun refugiu vara cat si iarna, cu posibilitati de recreere pe diverse trasee montane din zona, la 30 km de Poiana Brasov si 20 km de Rasnov.

Utilitati: Beneficiaza de curent, apa, internet, incalzire centrala pe lemne dar este depusa cererea de bransare la gaz, care trece prin fata proprietatii.

Avantaje: Beneficiaza de curent, gaz, apa, internet, incalzire centrala bransata la gaz.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vacanta de vanzare din Moeciu, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.