Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Casa de vacanta Moeciu de Jos, zona inalta

Vanzare P+E+M S.U. : 320 mp Periferie 250 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Moeciu de Jos zona Periferica

Detalii imobil: Vand casa Moeciu de Jos compusa din living cu bucatarie open space si baie de servici la parter si la etaj 2 dormitoare si grup sanitar. Mansarda este necompartimentata, se pot amenaja inca 3 dormitoare si baie. Casa este construita in 2003 pe un teren de 400 mp, cu amprenta de 163 mp, este izolata cu polistiren de 13 si 15 cm, instalatia pentru incalzirea centrala si caloriferele sunt montate, pret 80.000 euro negociabil.

Detalii zona: Zona turistica de munte cu peisaj magnific situata la 30 km de Brasov si 10 km de castelul Bran.

Utilitati: Curent, apa de la retea, fosa septica, momentan incalzirea este cu lemne in sobe teracota.

Avantaje: Compartimentare moderna.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Moeciu de Jos, zona Periferica, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.