Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare Casa de vacanta Moeciu de Sus

Vanzare P+M S.U. : 140 mp Periferie 1428 €/mp

Detalii casa de vanzare Moeciu de Sus zona de munte

Detalii imobil: Vanzare Casa de vacanta in Moeciu de Sus edificata in anul 2006 pe un teren de 600 mp, compusa din living cu bucatarie open space, 1 dormitor si baie la parter, plus terasa de unde se poate admira panorama montana superba si la mansarda camera de zi, 4 dormitoare si baie. Este o casa cocheta, ce se distinge prin impletirea cu rafinament a modernului cu rusticul, o combinatie ce influenteaza pozitiv calitatea timpului petrecut in ea, construita din lemn pe fundatie de beton si are o suprafata desfasurata de 160 mp. Curtea este minunat amenajata cu tuia, alei pavate cu piatra naturala si parau la granita proprietatii, intregind parca un tablou special de munte. Se vinde la cheie la pretul de 200.000 euro.

Detalii zona: Zona turistica situata la poalele muntilor Bucegi, in mijlocul naturii, ideala pentru recreere , cu veri racoroase si ierni cu zapada din belsug.

Utilitati: Beneficiaza de incalzire centrala racordata la gaz si suplimentar, in living, semineu functional, apa, fosa septica.

Avantaje: Se vinde la cheie, zona deosebit de frumoasa.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Moeciu de Sus este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.