Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Casa de vacanta Rasnov de vanzare, periferie

Vanzare P+M S.U. : 400 mp Periferie 450 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vacanta de vanzare Rasnov

Detalii imobil: Casa de vacanta Rasnov de vanzare, cu teren generos de 3800 mp, amenajat cu foisoare, mese cu banci, bazin, teren de sport si parau la granita proprietatii. Casa este structurata pe 2 niveluri, dispune de 7 dormitoare cu bai proprii, sala mese, sala sport, bucatarie si terasa acoperita. Este construita in 2010 din lemn, are suprafata utila 400 mp. Deoarece este situata intr-o zona retrasa cu multa vegetatie si liniste deplina, poate fi utilizata in scopuri turistice sau folosinta proprie. Pretul de vanzare este 180.000 euro, mobilata, utilata.

Detalii zona: Zona de munte cu peisaj deosebit, la 10 km de centrul orasului, 15 km de Bran si 19 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Ca utilitati beneficiaza de curent, apa, fosa septica betonata, cablu, telefon fix, internet, incalzire centrala pe lemne.

Avantaje: Detine certificat energetic clasa B, terenul este tot intravilan, este situata in mijlocul naturii unde dainuie linistea si aerul curat.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.