Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Casa de vacanta Rasnov, din bustean

Vanzare P+M S.U. : 130 mp Periferie 1038 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov, zona Cheia

Detalii imobil: Vand Casa de vacanta Rasnov situata intr-o zona de exceptie departe de aglomeratia urbana, P+M, constructie din barne edificata in 2013, pe un teren de 1486 mp, cu o suprafata utila de 130 mp. Este o casa cocheta, primitoare cu spatii vitrate generoase, ce dispune de un living spatios si luminos cu bucatarie deschisa, un dormitor si grup sanitar la parter, iar la mansarda un dormitor si dressing. Este construita la liziera padurii, pe fundatie, placa de beton si izolatie de polistiren si ofera o priveliste incantatoare de pe terasa cu iesire din living. In anexa deja ridicata din spatele cladirii se poate amenaja sauna, Jacuzzi, sala divertisment, etc. Se vinde mobilata si utilata la pretul de 135.000 euro usor negociabil.

Detalii zona: Zona Cheile Rasnoavei este una din cele mai frumoase din tara, ce atrage numerosi turisti pentru practicarea sporturilor montane: alpinism, tiroliana, bungee-jumping. Este o zona cu foisoare si locuri amenajate special pentru gratar, cu poienite insorite la poalele muntelui , un peisaj pitoresc si multa liniste.

Utilitati: Beneficiaza de curent, apa si trei surse de incalzire: centrala cu lemne, motorina si electrica.

Avantaje: Este o casa de vacanta superba, amplasata intr-un loc minunat.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona Cheia, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.