Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Pensiune Rasnov de vanzare, moderna, eleganta

Vanzare D+P+2E+M S.U. : 420 mp Periferie 1547 €/mp

Detalii pensiune de vanzare Rasnov zona de munte

Detalii imobil: Pensiune Rasnov de vanzare, D+P+2E+M, moderna si eleganta, pune la dispozitie sala mese generoasa, 9 camere spatioase si luminoase, cu bai proprii si balcoane, fiind posibil suplimentarea locurilor de cazare cu paturi pliabile, bucatarie utilata si oficiu, 1 apartament cu 2 camere la mansarda. Este finalizata in 2007, construita cu materiale de calitate superioara pe un teren de 10.000 mp si are o suprafata desfasurata de 473 mp. Camerele sunt mobilate si utilate cu gust si rafinament, raport deosebit calitate pret. Pensiunea este marginita de apa curgatoare, curtea amenajata cu foisoare, balansoare, arbusti ornamentali, anexe, garaje, parcare proprie. Pe teren mai exista o constructie nefinisata interior, ce dispune de 4 camere, hol si baie. Este o locatie excelenta ce ofera conditii si modalitati de relaxare si recreere deosebite, pret 650.000 euro usor negociabil.

Detalii zona: Locatie amplasata intr-o zona ce impresioneaza cu frumusetea si peisajul strajuit de munti, ideala pentru cei ce doresc un loc intim, fara poluare, departe de aglomeratia urbana.

Utilitati: Confortul termic este asigurat de 2 centrale pe lemne, boiler de 300 litri, apa, curent mono si trifazic.

Avantaje: Este inclusa in circuitul turistic cu clientela formata , achizitia fiind un business garantat, zona fiind foarte apreciata si cautata de turisti.

Detalii Pret: Pretul acestei case de vacanta de vanzare din Rasnov este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.