Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Casa de vacanta Rasnov, zona Glajerie

Vanzare P+2E S.U. : 225 mp Glajerie 488 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii casa de vanzare Rasnov zona Glajerie

Detalii imobil: Vand Casa vacanta Rasnov zona Glajerie, constructie din lemn tip cabana, P+2E, construita in anul 2008 si are suprafata desfasurata de 225 mp. Este compusa din 4 camere duble, 2 camere single, 5 bai , living si o terasa generoasa. Se vinde la cheie cu 2500 mp teren la pretul de 110.000 euro.

Detalii zona: Zona spectaculoasa cu relief variat in apropiere de Hanul Lupilor. Casa este situata langa padure unde aerul are puritate maxima si linistea e intrerupta doar de adierea vantului si ciripitul pasarelelor.

Utilitati: Dispune de incalzire centrala pe lemne, statie epurare eco, put forat propriu. Intrarea din drumul Glajeriei se face pe un drum privat cu bariera electronica.

Avantaje: Zona deosebita ideala pentru iubitorii de liniste si peisaj.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona Glajerie, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.