Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Casa de vanzare Cristian Brasov, moderna

Vanzare P+E+M S.U. : 200 mp Periferie 575 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Cristian zona periferica

Detalii imobil: Casa de vanzare in Cristian Brasov, P+E+M, construita in 2014 din caramida, pe un teren de 380 mp, suprafata utila 200 mp. La parter dispune de living generos, bucatarie, grup sanitar si terasa, etajul este compus din 3 dormitoare cu balcoane si grup sanitar, mansarda este necompartimentata. Casa este termoizolata cu polistiren de 10 cm, beneficiaza de tamplarie termopan, acoperis tigla bramac, gard fier forjat, face parte dintr-un duplex, se vinde la pretul de 115.000 euro.

Detalii zona: Casa este situata in apropiere de scoala, magazine, transport in comun, la doar 7 km de Brasov.

Utilitati: Toate utilitatile: curent, apa, canal, gaz, incalzire centrala proprie.

Avantaje: Constructie excelenta cu materiale si manopera de calitate, pret bun.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Cristian Brasov, este usor NEGOCIABIL

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.