Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare Casa Fundatica, in zona de munte

Vanzare Parter S.U. : 80 mp Periferie 875 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Fundata zona Fundatica

Detalii imobil: Vanzare Casa in Fundatica cu 6586 mp teren, din care 2000 mp intravilan, situata in zona cu o vedere montana extraordinara. Este construita din lemn, compusa din 2 camere, bucatarie, camara, hol si baie. Mai dispune de o anexa unde este o bucatarie de vara. Se vinde la pretul de 70.000 euro.

Detalii zona: Satul Fundatica este situat la o inaltime de 1360 m si este strajuit de muntii Bucegi si Piatra Craiului, panorama fiind de neegalat, cu peisaje unice. Se spune ca aici este cel mai curat aer din tara.

Utilitati: Ca utilitati: curent, apa, fosa septica, curent trifazic la aproximativ 40 m.

Avantaje: Proprietatea este ideala pentru constructii destinate turismului, zona fiind foarte cautata.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Fundata, zona Fundatica, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.