Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare Casa Ghimbav Brasov cu pozitie buna

Vanzare P+E+M S.U. : 200 mp Periferie 550 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Ghimbav zona Periferica

Detalii imobil: Vanzare Casa Ghimbav, P+E+M, compusa la parter din living cu bucatarie deschisa, 1 camera, folosinta actuala birou, 1 baie si terasa mare in fata, iar la etaj 3 dormitoare si 2 bai (un dormitor matrimonial cu baie proprie si o baie pentru celelalte doua dormitoare). Casa are o pozitie excelenta si peisaj superb, este construita in 2008 din caramida pe un teren de 800 mp, suprafata desfasurata 200 mp, mansarda este necompartimentata, pret 110.000 euro.

Detalii zona: Zona de case, ce s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani, situata la 3 minute de Metro Ghimbav si 5 minute de Brasov si Cristian.

Utilitati: Toate utilitatile: curent, apa, gaz, canal, incalzire centrala.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Ghimbav, zona Periferica, este NEGOCIABIL.

Bazandu-ma pe cei aproape 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, sunt in masura sa va ofer sfaturi si ajutor profesional in vederea efectuarii celor mai transparente tranzactii imobiliare. Consultanta de specialitate in momentul in care se doreste vanzarea sau cumpararea unui teren este cheia pentru obtinerea celui mai bun pret, dar si pentru desfasurarea in conditii de maxima siguranta si rapiditate a oricarei tranzactii imobiliare.

Juhasz Attila – Tel: 0740.071.310

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.