Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Casa ieftina Tohanu Nou in zona linistita

Vanzare Parter S.U. : 90 mp Periferie 722 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Tohanu Nou Zarnesti

Detalii imobil: Vand Casa in Tohanu Nou compusa din 2 camere, bucatarie, baie, hol in partea din fata si in spate constructie mai noua compusa din 1 camera, baie si hol. Casa este ridicata pe un teren de 882 mp, are suprafata utila de 90 mp si este renovata interior, exista posibilitatea de a ridica inca un nivel sau mansarda. Beneficiaza de incalzire centrala pe gaz, tamplarie termopan, gresie, faianta, are toate utilitatile si se vinde nemobilata la pretul de 65.000 euro.

Detalii zona: Zona linistita insorita toata ziua situata la 4 km de Bran si 7 km de Rasnov.

Utilitati: Renovata interior, toate utilitatile, incalzire centrala.

Avantaje: Raport deosebit calitate – pret.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Tohanu Nou, zona Bran, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.