Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Casa in Bran Predelut, constructie noua

Vanzare P+E+M S.U. : 285 mp Central 445 €/mp

Detalii Casa de vanzare Bran zona Predelut

Detalii imobil: Vand Casa Bran cu pozitie excelenta, ideala pentru inchiriere in regim turistic, P+E+M. Constructia a fost inceputa in 2016 pe cadre de beton si zidarie din caramida, pe un teren de 920 mp, cu o suprafata desfasurata de 320 mp. Casa dispune la parter de living, bucatarie, dinning, grup sanitar, un dormitor cu baie, garaj pentru 2 masini, finisat cu usi automate, 2 terase. La etaj beneficiaza de 3 dormitoare cu bai proprii si balcoane din care unul si cu dressing si o incapere deasupra garajului ce poate lua diverse destinatii, in functie de necesitati. Mansarda este necompartimentata, dar se pot amenaja inca 2 camere si baie. Casa este izolata exterior cu polistiren de 10 cm, acoperita cu tigla ceramica Terra Rosa, instalatiile electrica si sanitara sunt efectuate, fara instalatia de incalzire, este o casa solida cu placi beton intre niveluri, nefinisata interior, pret 127.000 euro.

Detalii zona: Zona Bran este o zona montana foarte apreciata de turisti datorita peisajului cu relief variat. Situat intre Muntii Bucegi si Piatra Craiului, Branul este deopotriva un loc de istorie si legenda. Pe langa renumitul castel al lui Dracula, unul dintre cele mai vizitate castele din Europa, din aceasta zona se poate pleca in diverse drumetii montane

Utilitati: Ca utilitati dispune de curent, apa, gazul este platit, in curs de instalare pana la sfarsitul anului.

Avantaje: Este compartimentata pentru a putea functiona si in regim hotelier.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Bran, zona Predelut, este usor NEGOCIABIL

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.