Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Casa in Bran constructie solida, renovata

Vanzare P+E+M S.U. : 300 mp Periferie 460 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Bran zona turistica de munte

Detalii imobil: Vand Casa Bran P+E+M, constructie veche cu ziduri groase de 60 cm renovata complet si imbunatatita, compusa din 9 camere, 5 bai, bucatarie cu iesire pe terasa, o camera depozitare si beci din piatra. Alaturat mai este un corp de casa cu o camera mare si baie, magazie lemne si spatiu depozitare, care poate fi mansardat rezultand o locuinta incapatoare pentru o alta familie. Casa este construita pe un teren de 785 mp, are suprafata utila 300 mp, s-a executat drenaj si izolatie noua 2 m in pamant in jurul zidurilor, se vinde mobilata si utilata complet la pretul de 138.000 euro.

Detalii zona: Zona turistica de munte vizitata de foarte multi turisti datorita Castelului Bran, peisajelor minunate, obiceiurilor si meniurilor traditionale oferite de locuitori.

Utilitati: Finisaje moderne cu materiale de calitate, toate utilitatile, incalzirea se realizeaza cu doua centrale pe gaz si suplimentar sobe cu lemne la parter si etaj, in camera din celalat corp este soba cu lemne.

Avantaje: Corpul mare de casa poate intra in circuitul turistic, celalat corp poate fi folosit ca si locuinta administratorului.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Bran, zona Periferica, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.