Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare Casa in Bran Predelut, deosebita

Vanzare P+M S.U. : 110 mp Central 1254 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Bran zona Predelut

Detalii imobil: Vanzare Casa in Bran Predelut, P+M, construita in 2005 din caramida, cu finisaje si materiale de calitate superioara, foarte bine izolata termic, pe un teren de 430 mp. Dispune de o suprafata utila de 110 mp, este compusa din living cu bucatarie inclusa, o baie ce deserveste parterul si 3 dormitoare cu bai proprii la mansarda, foisor, grill si terasa, acces facil in orice anotimp, pret 138.000 euro.

Detalii zona: Zona preferata datorita peisajului montan, situata la aproximativ 1.5 km de castelul Bran si alte atractii turistice de interes national.

Utilitati: Finisaje lux, toate utilitatile, incalzire centrala racordata la gaz.

Avantaje: In functie de necesitati poate fi folosita ca locuinta, casa de vacanta sau in scop turistic, deoarece compartimentarea permite si acest lucru.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Bran, zona Predelut, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.