Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

De vanzare Casa in Bran Predelut, superba

Vanzare D+P+E S.U. : 180 mp Central 861 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii casa de vanzare Bran zona Predelut

Detalii imobil: De vanzare Casa in Bran zona Predelut cu pozitie privilegiata, insorita toata ziua si acces facil in orice anotimp, ideala pentru cei ce isi doresc o casa cu finisaje deosebite, intr-o zona linistita si aerisita. Casa este construita in anul 2015, pe un teren de 812 mp, are suprafata utila 180 mp si un regim de inaltime D+P+E. Este compusa din living spatios, bucatarie cu acces la o terasa de 15 mp, baie, camera tehnica si dressing la parter si la etaj 3 dormitoare din care unul matrimonial, 2 bai, birou si dressing. La demisol exista un beci, grup sanitar si spatiu pentru depozitare. Amenajarea si dotarea casei au fost realizate cu materiale de calitate superioara, mobila si tamplaria sunt din lemn masiv, toate elementele combinate, finisajele, paleta cromatica a decorului au fost gandite ca in final, atmosfera sa fie tonica, relaxanta si primitoare, curte amenajata cu alei pavate cu piatra naturala si brazi plantati imprejurul proprietatii. Pret de vanzare 155.000 euro.

Detalii zona: Panorama este de exceptie, specifica zonei de munte, de asemenea cadrul natural cu multa vegetatie ofera linistea necesara pentru confort si buna dispozitie.

Utilitati: Casa dispune de doua centrale: una electrica, cealalta racordata la gaz, incalzirea parterului este si in pardoseala, este bransata la canalizare, apa de la retea, curent trifazic.

Avantaje: Se vinde la cheie, este o constructie bine realizata, intr-o zona de exceptie.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Bran, zona Predelut, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.