Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Casa in Bran de vanzare renovata si imbunatatita

Vanzare P+E S.U. : 165 mp Periferie 600 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Bran zona DN73

Detalii imobil: Casa Bran de vanzare,renovata si imbunatatita P+E, compusa din 2 apartamente distincte: unul la parter compus din 3 camere, bucatarie, baie, cu suprafata utila de 72 mp si unul la etaj compus din 3 camere, bucatarie, 2 bai, pod si suprafata utila 93 mp, partial termopan. Casa este construita in 1968 pe un teren de 500 mp, intre nivele este turnata placa de beton, mai beneficiaza de garaj, beci si o anexa cu 3 incaperi, pret 99.000 euro. Se poate discuta si despre un schimb cu apartament in Brasov sau Bucuresti plus diferenta.

Detalii zona: Zona de interes, acces din sosea, magazine, farmacie, transport in comun, la aproximativ 1 km de Castelul Bran si alte atractii turistice.

Utilitati: Apartamentul de la parter are incalzirea cu lemne in sobe teracota, cel de la etaj beneficiaza de incalzire centrala cu semineu, curent, gazul este la poarta.

Avantaje: Apartamentele se pot vinde si separat, deoarece accesul in curte este posibil din doua drumuri.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Bran, zona periferica, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.