Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare Casa Bran Sohodol, constructie buna

Vanzare D+P+M S.U. : 200 mp Periferie 425 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Bran zona Sohodol

Detalii imobil: Vanzare Casa in Bran Sohodol, D+P+M, suprafata totala de teren 3670 mp, constructie 1970 din caramida izolata exterior si schimbat tot acoperisul in 2005, compusa din 2 incaperi in suprafata de 40 mp la demisol pentru spatiu depozitare si beci, la parter doua dormitoare, sufragerie, bucatarie, baie, peste care este turnata placa de beton si mansarda este compartimentata pentru 3 dormitoare cu velux fiecare, baie, dressing , 2 balcoane. Are suprafata utila 200 mp, parchet stejar in camere, tamplarie din lemn in stare foarte buna, este acoperita cu tigla metalica. Casa mai beneficiaza de o anexa din lemn in care se gaseste o camera si hol, spatiu depozitare si magazie, pret 85.000 euro.

Detalii zona: Zona Bran este cea mai dezvoltata zona de turism rural din Romania, vestita pentru pitorescul zonei, situata intre Muntii Bucegi si Piatra Craiului, cunoscuta drept poarta dintre Transilvania si Tara Romaneasca, zona Bran impresioneaza cu frumusetea acestor locuri strajuite de munti.

Utilitati: Incalzire cu gaz in sobe teracota, curent, apa de la retea, gaz, canal.

Avantaje: Avand teren generos si front la drum de 80 ml, Proprietatea este ideala pentru dezvoltare in scopuri turistice.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Bran, zona Sohodol, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.