Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Casa in Bran Sohodol vanzare, zona buna

Vanzare Parter S.U. : 160 mp central 750 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Bran zona Sohodol

Detalii imobil: Casa Bran Sohodol vanzare, constructie din caramida pe un singur nivel, dar cu posibilitate de mansardare, compusa din 3 camere, bucatarie, debara si baie, cu suprafata desfasurata de 80 mp si casa din lemn compusa din 4 camere, bucatarie si debara cu suprafata desfasurata de 80 m. Ambele imobile sunt construite pe un teren de 1296 mp, cu o priveliste deosebita, in zona linistita. Se vinde la pretul de 120.000 euro.

Detalii zona: Zona Bran este cea mai dezvoltata zona de turism rural din Romania, vestita pentru pitorescul zonei si frumusetea acestor locuri cu relief variat.

Utilitati: Ca utilitati dispune de curent, apa de la retea si fosa septica. Gazul si canalizarea sunt la aproximativ 50 m. Incalzirea se realizeaza cu lemne in sobe teracota.

Avantaje: Ideala pentru cei ce doresc o viata linistita.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Bran, zona Sohodol, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.