Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Casa in Cristian de vanzare pe un singur nivel

Vanzare D+P S.U. : 100 mp Periferie 715 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii casa de vanzare Cristian zona linistita

Detalii imobil: Casa in Cristian Brasov de vanzare, construita din caramida in anul 1978 pe un teren de 500 mp. Casa este compusa din 3 camere, bucatarie, baie, beci, beneficiaza de tamplarie termopan, parchet, gresie, faianta. Mai exista un corp de casa nefinalizat, compus din garaj si o camera la parter peste care este ridicata o constructie din lemn compartimentata pentru un apartament, se vinde doar cu bucataria mobilata la pretul fix de 71.500 euro .

Detalii zona: Este situata in zona linistita fara trafic greu, la doar 6 km de Brasov.

Utilitati: Casa este renovata, beneficiaza de centrala termica racordata la gaz, toate utilitatile.

Avantaje: Posibilitate de locuit doua familii sau o familie mai numeroasa, daca se termina si al doilea corp de casa.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Cristian, zona linistita, este FIX.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.