Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare Casa in Cristian, pozitie excelenta

Vanzare D+P S.U. : 140 mp Periferie 500 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii casa de vanzare Cristian zona periferica

Detalii imobil: Vanzare Casa veche saseasca in Cristian cu ziduri groase, compusa din 3 camere, bucatarie, baie, beci, parchet in camere, instalatia electrica schimbata, in doua camere sunt sobe de teracota. Casa este construita pe un teren de 1000 mp si are suprafata desfasurata de 140 mp. Mai exista o cladire solida din caramida cu o amprenta de 60 mp care se poate transforma in locuinta. Pret de vanzare 70.000 euro.

Detalii zona: Zona periferica, linistita, la 8 km de Brasov si 4 km de Rasnov.

Utilitati: Beneficiaza de toate utilitatile: curent, apa, canal, gaz.

Avantaje: Se poate amenaja dupa propriile pretentii.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Cristian, zona periferica, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.