Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Casa in Moeciu, cocheta si primitoare

Vanzare D+P+E S.U. : 160 mp Periferie 468 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Moeciu de Jos

Detalii imobil: Vand Casa in Moeciu de Jos, D+P+E, constructie 2000 situata in zona retrasa cu multa vegetatie si vedere montana superba. Demisolul este din beton si dispune de 1 dormitor, bucatarie baie si terasa acoperita. Peste demisol este turnata placa de beton, parterul si etajul sunt construite din lemn. La parter gasim un living cu spatiu de servit masa, bucatarie, 1 dormitor, baie, terasa acoperita si o incapere unde este camera tehnica si wc de servici. Etajul beneficiaza de o camera de zi, 2 dormitoare din care unul cu balcon, un dressing si un wc de servici. Casa este construita pe un teren de 600 mp si dispune de o suprafata desfasurata de 180 mp, pret de vanzare 75.000 euro.

Detalii zona: Zona de munte apreciata de turisti datorita reliefului variat, peisajelor deosebite si aerului proaspat, departe de aglomeratia urbana.

Utilitati: Confortul termic este asigurat de o centrala termica racordata la gaz, curent, apa, fosa septica.

Avantaje: Este o casa primitoare care imbina cu succes rusticul cu modernul.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Moeciu de Jos, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.