Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Casa in Moeciu cu peisaj extraordinar

Vanzare D+P+E S.U. : 310 mp Periferie 257 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Moeciu zona de munte

Detalii imobil: Vand Casa in Moeciu de Jos, D+P+E, construita in 1996 pe un teren de 1789 mp, cu o suprafata desfasurata de 350 mp.La demisol detine garaj si camera tehnica, la parter sufragerie, birou, bucatarie, baie, terasa acoperita si casa scarii, iar la etaj 4 dormitoare, baie si acces la pod care poate fi mansardat. Intre demisol si parter este turnata placa de beton. Casa este in stare buna, accesul la demisol se poate face atat prin interior, cat si prin exterior. Pret de vanzare 90.000 euro.

Detalii zona: Zona turistica de munte cu peisaj magnific situata la 30 km de Brasov si 10 km de castelul Bran, strajuita de Muntii Bucegi, pe de o parte si de Muntii Piatra Craiului pe cealalta parte. Aici, se spune ca este cel mai curat aer din Romania.

Utilitati: Ca utilitati: apa de la retea, curent, fosa septica.

Avantaje: Cel mai mare atu al acestui imobil este pozitia unde este amplasata deoarece ofera un peisaj extraordinar, acces facil in orice anotimp, ideala pentru casa de vacanta.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Moieciu, zona superba, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.