Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Casa Moeciu de Jos vanzare, imbunatatita

Vanzare P+M S.U. : 130 mp Periferie 469 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Moeciu de Jos zona periferica

Detalii imobil: Casa in Moeciu de Jos vanzare, P+M compusa din living spatios si luminos, bucatarie, un dormitor, baie, camera tehnica la parter si la mansarda 4 dormitoare si doua bai, avand o suprafata utila de 130 mp. Este construita din lemn pe un teren de 248 mp, izolata exterior, beneficiaza de centrala termica pe lemne, acoperis Lindab, beci, tamplarie termopan, se vinde la pretul de 61.000 euro.

Detalii zona: Zona turistica cu vedere panoramica spre Muntii Bucegi la aproximativ 3 km de Castelul Bran si 5 km de Cheile Gradistei.

Utilitati: curent, apa de la retea, gazul este la 15 m de constructie, se lucreaza la canalizare.

Avantaje: Raport deosebit calitate pret.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Moeciu de Jos, zona periferica, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.