Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.
€ 55.000

De vanzare Casa Moeciu de Jos, renovata partial

Vanzare Parter S.U. : 80 mp Periferie 687 €/mp

Detalii Casa de vanzare Moeciu zona periferica

Detalii imobil: De vanzare Casa imbunatatita partial in Moeciu de Jos compusa din 5 camere din care trei cu bai proprii si dressing, bucatarie si camera tehnica, cu o suprafata desfasurata 100 mp. Este construita din lemn pe un teren de 1000 mp, izolata exterior, beneficiaza de centrala termica pe lemne, acoperis Lindab, partial tamplarie termopan, pret 55.000 euro.

Detalii zona: Zona turistica de munte, cu vedere panoramica spre Muntii Bucegi la aproximativ 3 km de Castelul Bran si 5 km de Cheile Gradistei.

Utilitati: Curent, apa de la retea, gazul in apropiere, se lucreaza la canalizare.

Avantaje: Suprafata generoasa de teren, se poate finaliza amenajarea conform propriilor pretentii.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Moeciu de Jos, este usor NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.