Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Casa Moeciu de Jos de vanzare, zona cu panorama

Vanzare D+P+M S.U. : 180 mp Periferie 333 €/mp

Detalii casa de vanzare Moeciu zona de munte

Detalii imobil: Casa in Moeciu de Jos de vanzare, D+P+M, construita in 1975 din caramida pe un teren de 1000 mp si o suprafata desfasurata de aproximativ 180 mp, compusa din bucatarie, baie si camara la demisol, 3 dormitoare la parter si la mansarda 2 dormitoare, hol si un balcon. Ca anexa: o magazie pentru lemne si 2 terase de unde se poate admira un peisaj spectaculos. Intre nivele sunt turnate placi beton, incalzirea cu lemne in sobe teracota, boiler electric de 50 litri. Casa este in stare buna, accesul la demisol se poate face atat prin interior , cat si prin exterior. Pret de vanzare 60.000 euro.

Detalii zona: Zona turistica de munte cu peisaj magnific situata la 30 km de Brasov si 10 km de castelul Bran.

Utilitati: Apa de la retea si curentul in casa, fosa septica.

Avantaje: Cel mai mare atu al acestui imobil este pozitia unde este amplasata deoarece ofera un peisaj deosebit, acces facil in orice anotimp.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Moeciu, zona de munte, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.