Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Casa in Predelut de vanzare, zona de munte

Vanzare D+P+E S.U. : 187 mp Periferie 828 €/mp

Detalii Casa de vanzare Bran zona Predelut

Detalii imobil: Casa in Bran Predelut de vanzare, cu pozitie privilegiata, insorita, ideala pentru cei ce isi doresc o casa cu finisaje deosebite, intr-o zona linistita si aerisita. Casa este finalizata in anul 2015, pe un teren de 687 mp, are suprafata desfasurata de 280 mp si un regim de inaltime D+P+E. Este compusa din 6 dormitoare, living spatios, bucatarie, 3 bai, 2 balcoane si o terasa, camera tehnica unde gasim centrala termica racordata la gaz. Amenajarea si dotarea casei au fost realizate cu materiale de calitate superioara, toate elementele combinate si finisajele au fost gandite ca in final, atmosfera sa fie relaxanta si primitoare. Pret de vanzare 155.000 euro.

Detalii zona: Panorama este de exceptie, specifica zonei de munte, de asemenea cadrul natural cu multa vegetatie ofera linistea necesara pentru confort si buna dispozitie.

Utilitati: Ca utilitati: curent, apa de la retea, gaz, fosa septica. Incalzire in pardoseala la primul nivel.

Avantaje: Ideala pentru cei ce doresc o casa retrasa, de exceptie.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Bran, zona Predelut, este NEGOCIABIL

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.