Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Casa in Rasnov compusa 2 corpuri

Vanzare D+P S.U. : 150 mp Periferie 446 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii casa de vanzare Rasnov zona retrasa

Detalii imobil: Vand Casa in Rasnov cu doua corpuri dispuse pe un singur nivel , ideal pentru doua familii. Sunt construite pe un teren de 636 mp; un corp este compus din doua dormitoare, living cu bucatarie, baie, hol iar celalalt corp de casa : 2 dormitoare, bucatarie, baie, hol, dressing. Casa este construita din caramida, izolata exterior, beneficiaza de tamplarie termopan, parchet in camere, beci, se vinde la pretul de 67.000 euro negociabil.

Detalii zona: Zona linistita, in apropiere de scoala, gradinita, transport in comun, magazine, situata la 13 km de Brasov si Bran.

Utilitati: Fiecare corp de casa are incalzire centrala pe lemne, toate utilitatile.

Avantaje: Ideala pentru 2 familii sau o familie mai numeroasa.

Detalii Pret: Pretul acestei case de vanzare din Rasnov, zona retrasa, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.