Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare Casa in Rasnov cu curte amenajata

Vanzare D+P S.U. : 150 mp Periferie 466 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona linistita

Detalii imobil: Vanzare Casa in Rasnov construita din caramida in anul 1971 pe un teren de 500 mp, cu suprafata utila 150 mp. Este compusa din 4 camere, bucatarie, baie, podul se poate mansarda si compartimenta inca 3 camere si baie. Casa beneficiaza de parchet masiv in 2 camere, beci. Peste o anexa unde este o magazie ,este amenajata o terasa cu intrare in pod. Curtea este excelent amenajata si panorama asupra muntilor Bucegi si Piatra Craiului este superba. Se vinde la pretul de 70.000 euro.

Detalii zona: Zona linistita de case in apropiere de scoala, supermarket, transport in comun.

Utilitati: Toate utilitatile, incalzire cu gaz in sobe teracota.

Avantaje: Este o casa solida, se poate imbunatati in functie de pretentiile cumparatorului.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona periferica, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.