Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Casa Rasnov inscrisa in circuitul turistic

Vanzare Parter S.U. : 205 mp Central 363 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona centrala

Detalii imobil: Vand Casa in statiunea Rasnov, inscrisa in circuitul turistic, beneficiaza de doua apartamente a cate doua camere, o garsoniera si doua camere duble, fiecare cu bai proprii. Garsoniera este situata intr-un corp de casa separat, fiind ideala ca si locuinta pentru proprietar. Casa este construita pe un teren de 493 mp cu gradina amenajata, are suprafata utila 205 mp, podul se poate mansarda. Se vinde mobilata si utilata la pretul de 75.000 euro.

Detalii zona: Casa este situata in zona linistita, in apropiere de centrul orasului si de padure, fiind un atu in plus pentru functionarea in circuitul turistic.

Utilitati: Dispune de toate utilitatile, incalzire centrala, boiler de 600 litri.

Avantaje: Se vinde o afacere profitabila, nu doar o casa.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona Centrala, este FIX.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.