Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Casa in Rasnov, la poalele padurii

Vanzare D+P S.U. : 86 mp Periferie 872 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona linistita

Detalii imobil: Vand Casa modesta in Rasnov compusa din 2 camere, bucatarie, baie, beci, camara, construita din caramida pe un teren de 489 mp, cu suprafata desfasurata 86 mp. Beneficiaza de termopan, parchet laminat in bucatarie. Incalzirea locuintei este asigurata in sobe, cu lemne.

Detalii zona: Zona linistita situata la doar 12 km de Brasov si Bran si 10 km de Poiana Brasov.

Utilitati: Apa de la retea, canal, curent. Conducta de gaz trece prin fata casei.

Avantaje: Pozitia unde este situata.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov,  este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.