Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

De vanzare Casa Rasnov la pret de apartament

Vanzare D+P S.U. : 118 mp Central 355 €/mp

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona centrala

Detalii imobil: De vanzare Casa in Rasnov, construita din caramida compusa din 4 camere, bucatarie, baie, cu suprafata utila 118 mp plus beci 35 mp si anexe 44 mp. Curtea este comuna cu inca o familie, beneficiaza de toate utilitatile, gaz, curent, apa, canal, soba teracota. Casa este situata in zona centrala, nu este imbunatatita ceea ce prezinta un avantaj pentru cumparator, avand posibilitatea sa o modernizeze dupa propriile pretentii. Se vinde la pretul de 42.000 euro negociabil.

Detalii zona: Zona linistita de case, fara trafic greu, situata aproape de centrul statiunii Rasnov.

Utilitati: Toate utilitatile: curent, apa, canal, gaz, soba teracota.

Avantaje: Este situata central, pret bun.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona centrala, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.