Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vand Casa in Rasnov, la pret de apartament

Vanzare P+E S.U. : 80 mp Periferie 500 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii casa de vanzare Rasnov zona Florilor

Detalii imobil: Vand Casa in Rasnov construita din caramida in anul 1995, P+E, compusa din garaj la parter( este amenajat si se poate folosi ca spatiu comercial), 2 camere spatioase, bucatarie, 2 grupuri sanitare, suprafata desfasurata este de aproximativ 80 mp. Se vinde la pretul de 40.000 euro negociabil.

Detalii zona: Zona linistita, in apropiere de centre comerciale, banci, transport in comun, supermarket Billa.

Utilitati: Beneficiaza de toate utilitatile, incalzirea este asigurata de doua convectoare racordate la gaz, boiler pentru apa calda.

Avantaje: Pret bun.

Detalii Pret: Pretul acestei Case de vanzare din Rasnov, zona Florilor, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.