Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

De vanzare Casa Rasnov, Cartier 2, renovata

Vanzare D+P S.U. : 100 mp Periferie 580 €/mp

Aceasta oferta nu mai este valabila

Detalii Casa de vanzare Rasnov zona Cartierul 2

Detalii imobil: De vanzare Casa in Rasnov, constructie din caramida renovata complet si imbunatatita in 2004, compusa din 3 camere, bucatarie, baie, camara si beci. Beneficiaza de termopan, parchet in camere, gresie, faianta, podul se poate mansarda. Casa este construita pe un teren de 145 mp si are amprenta la sol 100 mp, este izolata exterior cu polistiren de 10 cm si are hidroizolatie facuta la 1,20 m. Se vinde nemobilata la pretul de 58.000 euro negociabil.

Detalii zona: Zona linistita de case, fara trafic greu, situata la iesire din Rasnov spre Zarnesti.

Utilitati: Toate utilitatile: curent, apa, gaz, canal, incalzire centrala racordata la gaz.

Avantaje: In imobil se poate dezvolta o afacere.

Detalii Pret: Pretul acestei case de vanzare din Rasnov, zona Cartier 2, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.