Agentia imobiliara Unic Star din Rasnov, Brasov - hoteluri si pensiuni de vanzare, case, apartamente si terenuri la munte.

Vanzare Casa in Sirnea Fundata, teren 10.000 mp

Vanzare D+P S.U. : 150 mp Periferie 646 €/mp

 

Detalii Casa de vanzare Fundata zona Sirnea

Detalii imobil: Vanzare casa in Sirnea Fundata cu teren 10.000 mp, doua corpuri de casa si anexe gospodaresti. O casa este din caramida construita in 1978 cu demisol ce detine 3 incaperi folosite ca spatii de depozitare, beci si parter unde sunt 5 camere, hol spatios, cealalta casa este din lemn pe fundatie de beton, compusa din 2 camere si doua camari, construita in 1986. Are deschidere la drum de aproximativ 200 m, pret 97.000 euro. Casa se poate cumpara si cu teren mai putin sau doar teren, urmand o dezmembrare.

Detalii zona: Zona de munte spectaculoasa cu relief variat si peisaj de vis, la aproximativ 20 km de castelul Bran si celelalte atractii turistice din zona.

Utilitati: Ca utilitati beneficiaza de apa si curent.

Avantaje: Aceasta proprietate este pretabila pentru un sat de vacanta pensiune sau complex turistic.

Detalii Pret: Pretul acestei proprietati de vanzare din Fundata, zona Sirnea, este NEGOCIABIL.

Activand ca agent imobiliar din anul 2005, experienta bogata obtinuta de-a lungul acestei perioade se traduce in capacitatea de a va putea indruma in a face alegeri corecte si bine informate atunci cand doriti sa incheiati o tranzactie imobiliara. Sunt in masura de a va ajuta sa analizati corect valoarea imobilelor atunci cand intentionati sa vindeti, iar pentru a cumpara, va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna exact proprietatea pe care v-o doriti, la suma de care dispuneti.

Bareanu Liliana – Tel: 0745.984.383

 

Copywright 2014 @ www.Unic-Star.ro - Cele mai bune terenuri la munte, case, apartamente, pensiuni de vanzare si hoteluri. Gasesti tot ce doresti apeland la agentia imobiliara Unic Star din Brasov, Rasnov.